Elhoztunk egy falat Olaszországot Budapestre. Célunk, hogy bemutassuk az olasz konyha sokszínűségét, ezért például nem a már nemzetközi étellé vált bolognait vagy carbonarat, hanem a kevésbé ismert, tradicionális olasz ételeket szolgáljuk fel. Különböző piadinákat, roséval sült bazsalikomos sertés szüzet, prosciutto cotto tálat és a hagyományos tésztákat is megtalálják nálunk.
Tudj meg mindent étlapunkról!

Emellett nagyon büszkék vagyunk egyedi borválasztékunkra, hiszen ezeket a termelőktől szerezzük be, és mi szállítjuk be Magyarországra, így csak nálunk kaphatók. Kiemelt italaink közé tartozik még a Vinitaly nevű, világhírű borverseny nyertes prossecoja, a Nebbia, valamint a grappa világbajnokság háromszoros győztese, a Le Dic’Otto Lune.
Nézd meg részletes borbemutatónkat az italok menüpontban!

Egy olasz nemzeti étterem nem lehet teljes a megfelelő kávé nélkül. A Caffé Perté a mai napig is a több évtizedes múlttal rendelkező, olasz családi recept alapján készül. Budaőrsi pörkölőüzemben rendszeresen pörkölik a számtalan országból érkező kávébabot, hogy a vásárlók mindig friss, zamatos kávét kapjanak.
Tudj meg többet a Caffé Perté weboldalán!

Terasszal rendelkező bisztrónk kiváló helyszínt nyújt csapatépítők számára. A szimpla italozás mellett személyre szabott barista képzést és borkóstolót is tartunk, hogy a szórakozás mellett olyanokat is megtanuljanak a résztvevők, amiket felhasználhatnak a mindennapok során.
A részleteket keresd a csapatépítés menüpontban!